Hayang Mudik

“Nyingkah siah!” si bapa ngamuk. Tipi dibeubeutkeun. Kulkas digulingkeun. Sarung, kaméja, dibalang-balangkeun kana beungeut Lilis, “gubug deui tah!” Lilis ukur bisa ceurik. Peurih. Peuting éta pisan manéhna indit deui ka Jakarta. Salila dua taun ti harita kasono méhméhan paéh. Ayeuna, peuting ayeuna, Lilis ngadadak hayang mudik. Sono ka lembur. Tapi sieun ku bapana. Éra ku Indungna. Baluweng. Istigfarna kakubur Jazz. Cimatana katutup késang. Inghakna kagiles haroshos ambekan lalaki bulé nu teu daék cicing nindihan awakna. Birahi Lilis ngadadak tiis. “… allahu akbar… walillah ilham…” halon sora takbir Lilis silihtémbal jeung sora merecon, na haténa.***
[08 Agustus 2013 22:39:33]

Dilihat (59) Pengunjung

Lahir di Tasikmalaya, 15 April 1983. Anak ke-4 dari empat bersaudara. Kini tinggal di Cibeber, Cimahi

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *